sre 01 Sep 2021 09:09 jelko

Šolsko leto 2021/2022 pri Zavodu za računalniško izobraževanje Ljubljana (ZRI)

Pouk Mladinske šole računalništva v šolskem letu 2021/2022 pri ZRI se je začel s 4.10.2021. Naknadni vpis je še možen v nekaterih skupinah. Informacije so na voljo po elektronski pošti.

sre 01 Sep 2021 09:09 jelko

Rezultati mednarodnih tekmovanj

Zaradi ukrepov povezanih s širjenjem koronavirusa so v letu 2021 vsa mednarodna tekmovanja prestavljena v virtualno okolje in so bila izvedena v drugih terminih, kot je bilo sprva načrtovano.

Benjamin je zmagal na Baklanski olimpiadi iz informatike

Od 24 do 29. novembra 2021 je bila v organizaciji Bolgarije Balkanska olimpiada, kjer je bil med vsemi predstavniki sodelujočih držav najboljši Benjamin Bajd. Kot nam je znano je to najboljši rezultat slovenskih mladih tekmovalcev na mednarodnih tekmovanjih. Vsi mu iskreno čestitamo za ta rezultat.

Druga medanarodna tekmovanja v lepu 2021

Mednarodna dekliška olimpiada

Letos je bila prvič izvedena evropska dekliška olimpiada za močnim zastopstvom gostujočih držav. Slovenijo so zastopale naše učenke Nadezhda, Ella in Lara, ki so dosegle solidne uvrstitve.

Mednarodna olimpiada (IOI)

Slovenska ekipa Benjamin, Matija, Domen in Lan, je bila letos zelo uspešna. Benjamin in Matija sta prejela srebrni, Domen pa bronasto odličje. Za ta uspeh vsem iskreno čestitamo, še posebej pa Benjaminu za zelo visoko število osvojenih točk.

Evropska juniorska olimpiada (EJOI)

Zadnje dni avgusta, se je 6 naših učenk in učencev (Hana, Peter, Enej, Julijan, Nejc in Andraž) udeležilo razširjenega evropskega tekmovanja za tekmovalce do 15 let starosti. Vsi tekmovalci so prejeli točke na tem zelo zahtevnem tekmovanju in jim zato iz srca čestitamo.

Sedaj se vsi, ki so se uvrstili v ekipe Slovenije, pripravljajo še za dve mednarodni tekmovanji v septembru.

pet 28 Jan 2011 22:01 zigaham

Uporaba piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo teh strani, potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.