sre 04 Okt 2023 11:10 jelko

Rezultati mednarodnih tekmovanj v letu 2023

Veliko naših učencev se je uvrstilo v ekipe Republike Slovenije na mednarodnih tekmovanjih. Vsi so se zelo potrudili in nekateri so dosegli zelo lepe rezultate, se jih skupaj z njimi veselimo in jim za prikazano znanje iskreno čestitamo.

Najbolj smo bili veseli bronaste medalje, ki jo je Jakob osvojil na mednarodni olimpiadi IOI, ki je bila letos na Madžarskem.

sre 05 Jul 2023 21:07 jelko

Obvestilo o začetku pouka programiranja pri ZRI

Pri Zavodu za računalniško izobraževanje Ljubljana se je pouk v šelskem letu 2023/2024 začel v ponedeljek, 2. 10. 2023. Razpis za pouk programiranja je objavljen na naslovu: http://www.zri.si/Mladina/index.html in http://www.zri.si/Mladina/prijavnica.html

Naknadni vpis je v nekaterih termin trenutno še možen.

Vse dodatne informacije so na voljo na info.zri@zri.si

sre 17 Avg 2022 12:08 jelko

Rezultati lanskih mednarodnih tekmovanj

Benjamin je dosegel zlato medaljo na mednatodni olimpiadi (IOI)

Od 7. do 15. avgusta 2022 je bila v Indoneziji 34. mednatodna olimpiada (IOI), kjer je Benjamin prejel zlato medaljo. Čestitamo mu za prvo zlato medaljo slovenskih tekmovalcev na tem mednarodnem tekmovanju. Za prikazano znanje čestitamo tudi drugim udeležencem olimpiade.

Še srebro in bron na srednje evropski olimpiadi (CEOI)

Veseli smo bili tudi novice, da sta oba naša učenca v slovenski ekipi na Srednje evropski mednarodni olimpiadi v Varaždinu prejela medalji. Benjamin je prejel srebrno, Jakob pa bronasto medaljo. Za prikazano znanje čestitamo tudi drugim udeležencem olimpiade.

pet 28 Jan 2011 22:01 zigaham

Uporaba piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo teh strani, potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.